Gazdina rakija kroz 2019. godinu

Gazdina rakija kroz 2019. godinu

Prethodna godina je jedna od onih na koju smo posebno ponosni. Mnogo truda, rada, novih znanja, motivacije, smijeha i podrške je stalo u nju. Zbog svih lijepih dešavanja u ovoj 2019. godini odlučili smo da  vas provedemo kroz dio onoga što smo prošli zajedno sa vama.

Ovu godinu započeli smo prvobitnim istraživanjem tržišta. Pitali smo naše drage potrošače šta misle o Gazdinoj rakiji, te da li imaju ideje za unapređenje. Potrudili smo se da najbolje prijedloge nagradimo prigodnim Gazdina paketima. Ovu priliku koristimo da se ponovo zahvalimo svima koji su bili kreativni i konstruktivni, i na taj način nam dali inspiraciju i podstrek za nove poduhvate.

Nakon toga, uslijedio je jubilej Gazdine rakije od 1o godina, koji smo proslavili zajedno sa kolegama, prijateljima i poznanicima. Na proslavi smo odlučili da uvedemo i neke novitete, pa su gosti mogli da uživaju u posebno kreiranim koktelima sa Gazdinom rakijom, što je naišlo na veliko oduševljenje svih koji su probali.

U znak zahvalnosti tokom svih ovih godina, odlučili smo našim kupcima ponuditi nova, minijaturna pakovanja na tržištu. Dosadašnji rezultati su pokazali da vas je Gazdina rakija To Go kupila, jer je neizostavan pratilac na vašim putovanjima, dnevnim varijantama i drugim avanturama, što nas mnogo raduje.

Gazdina rakija je mnogo putovala ove godine i obišla zaista sjajna mjesta na čak nekoliko kontinenata, od Amerike, preko Evrope pa sve do Azije. Očekujemo da će mnogo lijepih destinacija biti i u narednoj godini i da će mnogi od vas biti kreatori tih pustolovina.

Moramo da napomenemo da ni druženje sa sjajnim ljudima nije izostalo. Imati ovoliko prijatelja koliko ih ima Gazdina rakija prava je privilegija. Velika nam je čast  da su i u ovoj godini sa nama bili i uživali uspješni i poznati ljudi, ali prije svega dragi prijatelji, kao što su  Amira Medunjanin, Vojin Ćetković, Dejan Lutkić, Ivan Bosiljčić, Nebojša Ilić i mnogi drugi. Ove godine priliku da proba našu rakiju imao je i, slavni američki kuhar, šef Art Smith, poznat po tome što je kuhao za mnoge slavne svjetske ličnosti, poput Oprah Winfrey, Lady Gaga, Beyonce i drugi. Pozitivna ocjena od strane šefa Smitha i želja da ponese našu rakiju nazad u Ameriku, veliko je priznanje za kvalitet i reprezentativnost Gazdine rakije.

Sredinom ljeta osvojili smo još jedno inostrano tržište, a to je tržište zemlje koja u svom imenu nosi ljubav, Slovenija. Trudićemo se i u narednoj godini da osvajamo nova tržišta sa istom energijom kao što smo to i do sad činili.

Tokom godine bili smo i učesnici raznih sajmova, širili pozitivnu energiju, povezivali se sa ljudima. Neki od sajmova na kojima smo predstavili Gazdinu rakiju, bili su: Festival domaćih proizvoda, Žestival Užice, Novosadski sajam, Diplomatski bazar, Rakija fest CG, Sajam preduzetništva žena, Sajam Gast Split i drugi. Trudili smo se da izađemo u susret i svojim donacijama pomognemo kome god je pomoć potrebna. Ostvarili smo partnerstva, a posebno smo ponosni na saradnju sa Narodnim pozorištem RS, Pozorištem Prijedor, Udruženjem Neven, a neka sponzorstva koja bismo izdvojili su: Kestenburg, Prijedorska zima, BIL konferencija, Biznis promo konferencija, Klub visokih potpetica, Teniski kup, Seminar tehnologa, Međunarodni festival tamburaških orkestara, Odbojkaški klub Prijedor, Udruženje žena Iskra i slično.

Ponosni na sve što smo prošli i uzbuđeni za sve što nas čeka ispraćamo godinu koja je iza nas i puni elana dočekujemo novu. Za narednu godinu pored mnogo iznenađenja koje možete očekivati od nas, izdvojili bismo specijalnu ediciju Gazdine odležale rakije koja je u pripremi za izlazak na tržište. Hvala vam za dosadašnje povjerenje i budite tu uz nas i dalje.

Prijedorcanka AD

Related posts
Leave a reply